Trends Academy

Summer Brains: Trendwolves Summer Trends Academy

(language: Dutch) 

De zomer, het ideale moment om met een lekker drankje bij de hand te filosoferen over de toekomst. Trendwolves organiseert deze zomer sessies die verdergaan dan filosoferen. We nemen de tijd om samen met jouw ideeën en inspirationele gedachten aan de slag te gaan. In elke sessie gaan we op zoek naar wat trends kunnen betekenen voor jou als persoon, en voor jouw bedrijf. De trends worden minutieus omschreven en verbonden met future proof bedrijfsopportuniteiten. In de verbinding van beide ligt de sleutel tot succes. ‚Äč

Er wordt een onderscheid gemaakt in het type sessie:

  1. Halve dag sessies: In een halve dag krijg je een lezing over een bepaald thema en leer je wat deze trends kunnen betekenen voor jou als individu en als bedrijf.
  2. Dag sessies: Tijdens de dag sessies verdiepen we ons in de methodologieën van het trendwatchen en toekomstdenken. Na een dag ben je zelf in staat om een trend te begrijpen, te kaderen in een time-frame en om te zetten in opportuniteiten.

Overzicht van de sessies

  • Woensdag 20 juni, 13.30u tot 17u: 2030 (295 euro - excl btw, door Tom Palmaerts). (gepasseerd)
  • Woensdag 11 juli, 13.30u tot 17u: Vier generaties op de werkvloer (295 euro - excl btw, door Tom Palmaerts). (gepasseerd)
  • Donderdag 13 juli, 9u tot 17u: Cursus trendwatching (495 euro - excl btw, door Tom Palmaerts). (gepasseerd)
  • Woensdag 29 augustus, 9u tot 12u: Jongerenmarketing (295 euro - excl btw, door Maarten Leyts). Meer informatie 

Indien je interesse hebt in één van deze onderwerpen, maar helaas is de sessie al gedaan: je kan altijd een sessie boeken als team op jullie kantoor. Contacteer ons even om mogelijke data te bespreken.

Locatie

Trendwolves, Sassevaartstraat 46/402, 9000 Gent